Snúbenie jedla a vína na TOKAJI
19.02.2014
Snúbenie jedla a vína na TOKAJI, alebo Symfónia vôní a chutí u Ostrožoviča, dňa 15.3.2014 o 14.00 hod. Miesto konania: Tokajský dom, Veľká Tŕňa.
Program:
♦ Príchod hostí o 14.00, privítanie chlebom, vínom a dobrým slovom majiteľa
♦ Slávnostné zahájenie „snúbenia“, ktoré uvedie významný slovenský enológ Ing. Vladimír Hronský
♦ Ochutnáte skvosty kuchyne Jozefa Hromjáka, ktorý okrem iného pôsobil vo Švajčiarsku, pražskom a košickom Hiltone, zvíťazil v kulinárskej súťaži Danubius Gastro Cup 2012, získal taktiež titul HORECA šéfkuchár. Každý chod bude kombinovaný s dvoma rôznymi vínami firmy J&J Ostrožovič a o tomto snúbení bude rozprávať a hodnotiť Ing. Vladimír Hronský. Budete mať možnosť ochutnať originálne recepty, pripravené len pre Vás.
♦ Päťchodové menu zavŕši dezert, snúbený s tým najlepším z tokaja
♦ Spoločný odchod do pivnice a archívu J & J Ostrožovič s malou ochutnávkou veľkých, svetovo ocenených vín
♦ Posedenie a rozprávanie s majstrom kuchárom a majstrom vinárom
Podľa chuti tanec, víno, spev, ...
Celý slávnostný TOKAJSKÝ večer stojí 75 €.
V prípade záujmu ponúkame hosťom zvýhodnenú cenu ubytovania vrátane gazdovských raňajok. Viac info na marketing@ostrozovic.sk, 0908 996 042.
Zdroj: J. & J. Ostrožovič, www.ostrozovic.sk