Kurzy hodnotenia vína
SENZORICKÉ LABORATÓRIUM
Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU
Radlinského 9, 812 37 Bratislava
záujemcom ponúka
KURZY SENZORICKÉHO HODNOTENIA VÍNA
Kurzy sú určené pre osoby z oblasti výroby, predaja a hodnotenia kvality vína, ako aj pre milovníkov tohto nápoja, ktorí sa rozhodli prehĺbiť svoje vedomosti a schopnosti v tejto oblasti.
Absolventi kurzu sa oboznámia s metódami senzorického hodnotenia vína, naučia sa vínu rozumieť a definovať jeho chyby. Spoznajú postup pri degustácii vína a oboznámia sa s používanými bodovacími systémami hodnotenia vína.
Kurzy pozostávajú z teoretických prednášok, z praktických cvičení a zo záverečného preskúšania.
Po absolvovaní dvojdňového kurzu, ktorý je akreditovaný Ministerstvom školstva SR účastníci dostanú Osvedčenie o absolvovaní kurzu a Osvedčenie vybraného posudzovateľa podľa normy STN EN ISO 8586.
Odbornými garantmi kurzov sú prof. Ing. Fedor Malík DrSc. a Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Termíny kurzov sa prispôsobujú požiadavkám záujemcov.
Podrobnejšie informácie o kurzoch Vám poskytnú tieto kontaktné osoby:
Ing. Vladimír Žúbor, PhD vladimir.zubor@stuba.sk mobil: 0918 674 197 |
Gabriela Sisáková g.sisakova@zoznam.sk mobil: 0905 416 211 |
Fotogaléria z kurzov senzorického hodnotenia vína





Ďalej ponúkame aj tieto kurzy vzdelávania akreditované Ministerstvom školstva SR:



Viac informácií o kurzoch senzorického hodnotenia nájdete tu!
Prevádzkovateľ portálu www.vinoteka-vinaren.sk nezodpovedá za obsah tejto prezentácie.