Pridajte Vaše podujatie Zatvoriť

 
Prihlasovacie meno:
Prihlasovacie heslo:
 
 
Uvodná stránka
Blog
Víno – darček na každú príležitosť

Víno – darček na každú príležitosť

04.12.2019

Len ťažko by sme hľadali univerzálnejší hmotný darček, než je fľaša dobrého vína. Poteší dospelých všetkých vekových kategórií. Vychutnávajú si ho ženy i muži, rodiny, kamaráti, dvojice, milovníci dobrého jedla, laici i degustátori. Jemne oroseným pohárom ružového vína nepohrdneme v letných horúčavách a zimné večery či oslavy si bez červeného mnohí nevieme ani predstaviť.



A to sú len niektoré z dôvodov, ktoré robia víno darčekom na každú príležitosť. To, či aj napomáha zdraviu, predlžuje život a podporuje celkovú relaxáciu tela i mysle však musíte odsledovať na vlastnej koži. Jedno je však isté, darčekovou fľašou vína pri najbližšej gratulácii či stretnutí nič nepokazíte.

Ako vybrať správne?

Nežné pohlavie zväčša preferuje harmonické ovocné vína so sladkými podtónmi, ktoré dopĺňajú spoločenské dianie či romantickú večeru. Muži dávajú prednosť suchým vínam, ktoré prebíjajú chute drevitou či korenistou vôňou. Svieže a ľahké sa hodia na častejšiu konzumáciu a vyhovujú väčšine, kým ťažké a aromatické sú vhodné výnimočne pre ich verných fanúšikov.

Ak neviete, či daná osoba dáva prednosť bielemu, červenému alebo ružovému vínu, nezúfajte. Výber odtieňa nechajte na vašu intuíciu a počas udalosti si farbu vo vínnom pohári oslávenca nezabudnite všimnúť. Nabudúce tak pri výbere trafíte presne do čierneho.



Typy príležitostí

Nápoj bohov je všeobecne pokladaný za darček, ktorý poteší a neurazí. Napriek tomu platí, že nie je víno ako víno a preto treba jeho výber prispôsobiť nielen vkusu obdarovaného, ale aj konkrétnej udalosti. V slávnostných prípadoch je odporúčané vyhnúť sa fľašiam, ktoré sú okukaným sortimentom obchodných reťazcov. Notoricky známa fľaša vína vie ľahko prezradiť svoju cenu a môže vyvolať dojem, že ste si s výberom daru nerobili veľké starosti.

Tým, že výberu vína venujete dostatočnú pozornosť dáte svojmu blízkemu, priateľovi či kolegovi aj bez slov najavo, že gratuláciu alebo poďakovanie myslíte skutočne vážne.

Oslavy a jubileá

Narodeniny či meniny sú každý rok. Nečudo, že originálne nápady sa rýchlo minú. Skĺznuť do stereotypu bonboniér a vína z regálov najbližších predajní však nemusíte. Oslávenca zaiste príjemne prekvapí narodeninové darčekové víno lahodnej chuti s etiketou na mieru. Prianie všetkého najlepšieho tak nadobudne naozaj iný rozmer. V prípade, že hostiteľ oplýva skvelým zmyslom pre humor, úsmev mu na tvári vyčaríte vínom so zábavným motívom.



Vianoce a Nový rok

Čas vianočný je strávený v kruhu tých najbližších. Ak na rodinné návštevy zavítate s unikátnou fľašou vínka, ktorá svojim obalom dodá ešte väčšie čaro najkrajšiemu obdobiu v roku, určite zabodujete. Prostredníctvom Darčekového vína s vianočnou etiketou splníte dospelým členom rodiny želania a poprajete pokojné prežitie sviatkov štýlovým spôsobom.

Ako na Nový rok, tak po celý rok. Čo privítať ho naozaj luxusne? Búchať majú ohňostroje aj štuple od šampusu. Ligotať sa pritom doma či na večierku nemusia len vianočné svetielka a outfity dám, ale i poháre. Pripíjať si o polnoci totiž môžete s vínom, v ktorom plávajú 23-karátové kúsky zlata.



Pre zaľúbených

Vyjadrite city aj bez slov. Či už oslavujete výročie prvého rande, svadby alebo Valentína, prejavov lásky nikdy nie je dosť. A malá pozornosť by mala byť jej dôkazom. O to viac poteší tá, o ktorú sa môžete navzájom podeliť počas romantického večera. Víno pre partnera či partnerku s etiketou na mieru alebo fotografiou je adekvátnym darčekom, ktorý osladí váš spoločný život.

S darčekom pre zaľúbený pár, ktorý si povie svoje áno, si hlavu lámať nemusíte. Fľašou svadobného vína oslávia svoje puto a nechať si ju môžu ako pamiatku na najvýznamnejší okamih aj dlho po tom, čo uplynie.

Firemné oslavy

Ak je o rok starší niekto z vášho tímu, určite ocení, že mu okrem podania ruky venujete aj malú pozornosť. Darčekové víno pre kolegu či šéfa môžete ozdobiť niektorou z etikiet, ktoré sú určené presne na túto príležitosť. Ak sú vaše firemné vzťahy viac-menej neformálne, kreativite nemusíte klásť žiadne medze.

Venovať exkluzívnu fľašu vína môžete aj ako poďakovanie svojim zamestnancom či biznis partnerom. Zabalené budú v darčekových obaloch s logom vašej firmy a pomôžu vám udržiavať dôveryhodné vzťahy na pracovisku i mimo neho.

            

Kvalitný obsah v jedinečnej fľaši

Sortiment je prispôsobený všetkým chutiam i príležitostiam. Štýlová etiketa tak spestrí šumivé i klasické vína lokálnych vinárstiev Ostrožovič,Juraj Zápražný, Elesko, Víno Jano Limbach a Pivnica Tibava. Pri skutočne špeciálnom okamihu môžete poháre a oči oslávenca rozžiariť aj exkluzívnym vínom s lupienkami z 23-karátového zlata.

 

Zdroj: Personalizované darčekové vína, www.povedztovinom.sk

Kalendár podujatí

PoUtStŠtPiSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
  Apríl 2024  
pridaj podujatie

Importéri vín

Chcete sa zviditelniť?
Kontaktujte nás

MODEL OBALY

model_logo_m.png

AKTUALITY

aktuality_banner.jpg

Anketa

Ďakujeme za Váš hlas.

Kde najčastejšie kupujete víno?

vo vinotéke

v potravinách

u výrobcu

na internete

Ďalšie ankety

Bedeker vinárskych akcií