Pridajte Vaše podujatie Zatvoriť

 
Prihlasovacie meno:
Prihlasovacie heslo:
 
 
Uvodná stránka
Aktuality
Histamín vo víne MRVA & STANKO

Histamín vo víne MRVA & STANKO

16.03.2021

Vieme, že medzi niektorými priaznivcami vín rezonuje otázka obsahu histamínu vo víne. Na základe toho sme sa rozhodli podrobiť niektoré naše vína presnej analýze obsahu biogénnych amínov – histamínu vo víne.

Rozbor vín nám spracovalo akreditované laboratórium Veterinárneho a potravinového ústavu v Dolnom Kubíne.

Na základe výsledkov Vás chceme informovať, že aj naše vína majú nízky obsah histamínu, ktorý je nižší ako detekčný limit 0,5 mg/liter.

Vína MRVA & STANKO s nízkym obsahom histamínu

3 Burgundy, ročník 2019
Veltlínske zelené, ročník 2019
Veltlínske zelené KRYO, neskorý zber, ročník 2019
Rizling vlašský, neskorý zber, ročník 2019
Chardonnay, výber z hrozna, ročník 2019
Rulandské šedé, výber z hrozna, ročník 2019



molekula histamínu

Zdroj: VÍNO MRVA & STANKO, www.mrvastanko.sk

Kalendár podujatí

PoUtStŠtPiSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
  Apríl 2024  
pridaj podujatie

Importéri vín

Chcete sa zviditelniť?
Kontaktujte nás

MODEL OBALY

model_logo_m.png

AKTUALITY

aktuality_banner.jpg

Anketa

Kde najčastejšie kupujete víno?

vo vinotéke

v potravinách

u výrobcu

na internete

Ďalšie ankety

Bedeker vinárskych akcií